Novi Sad
10.02.2016.
09:03 > 09:16
Pokrajinski zaštitnik građana upozorio je da se veći broj građana javlja s tvrdnjom da im stranački aktivisti, od kojih su neki zaposleni u lokalnim samoupravama, dolaze na kućnu adresu i narušavaju privatnost, zahtevajući da se izjasne o tome da li će izaći na izbore i za koga će glasati.
  • novi sad

    10.02.2016 19:02
    tiranija
    Meni su vec 4 puta bili na vratima u proteklih mesec dana da vide da nismo slucajno promenili misljenje.. Klasican primer zlostavljanja i zastrasivanja naroda!
    A kad dodju, samo im trazite legitimaciju i oticice za tili cas.
  • Komšija

    10.02.2016 13:07
    Zona sumraka
    Pre nedelju dana sam izbacio iz zgrade SNS dosade...
    Došli su sa pitanjem: "Da li ste vi vlasnik stana ili podstanar?"
    - Ko su bre oni da ih interesuje tako nešto i odakle im pravo da postavljaju ta pitanja???
    Pozvao sam policiju, nedelju dana ranije su u mojoj zgrad ukradena dva bicikla, objasnio im kompletnu situaciju i šta se dešavalo, odgovor policije je bilo pitanje: "da li ja znam ko je na vlasti?" i naravno mene su legitimisali...
    Zona sumraka
  • Rile

    10.02.2016 10:03
    ..
    Sta je tu cudno?Pa u izvrsnom vecu pomocnici direktora i bivsi generalni uprave za opste poslove su terali ljude i pretili otkazima ko nece da ide od vrata do vrata.Oni se lepo ustolicili i obogatili a radnici kao prosjaci...Sad ce izbori a i oni polako poceli da presvlace dreseve..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna